Po dzisiejszej wizycie u Roberta z radością dołączam się do grona osób chwalących jego robotę jak i podejście do klienta Oby tak dalej i trzymam kciuki za szybkie i sprawne wykończenie warsztatu
Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.
Zwiń
X
-
No też byłem, i
jestem super zadowolony, znalazł usterkę która umkneła w innym warsztacie do którego jeżdziłem.
Już jestem zgrubsza umówiony na następne spotkanie.
Ceny więcej niż konkurencyjne, można popatrzeć , można pogadać , żadnego pytania nie zbywa.
Ja osobiście się przenoszę do Robertapozdrowienia
Komentarz
-
-
Witam
Dość długo zwlekałem z wizytą ..pewnego popołudnia zadzwoniłem..tego samego dnia byłem już u Roberta (coś co matwało mi głowe kilka miesiecy on rozwiał to w kilka minut)Bez grosza przy duszy(o czym powiedziałem) zabrał się od ręki za moje auto i je usprawnił (klime)..wszystko hula..kwota za zwłoke naszczęscie bez odsetek .
Polecając Roberta wiem że sobie zaszkodze ,gdyż ciężej będzie się do niego dobić p.s Już pojechał w twoją strone Tour do usprawnienia 8) Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.Sprzedam orginalne felgi stalowe 15" 5x112,et 47
Komentarz
-
-
loru, ja leciałem z Grodziska Maz. do warsztatu
Dzisiaj Pan doktor Robert wymienił dwumasę w moim szkodniku, operacja trwała 5h, pacjent przeżył i sam z kopyta zadowolony ruszył do domu!
A tak na poważnie, to gorąco polecam warsztat K-MOT, można patrzeć, gadać, zadawać mnóstwo pytań, a czasem coś przytrzymać i przy okazji spróbować jak smakuje płyn G12++ :szeroki_usmiech
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Właśnie od Roberta wróciłem i powiem tak:
1. Podejście do klienta profesjonalne i indywidualne
2. Można stać obok samochodu i się pytać,
3. W każdej sprawie doradzi, żeby nie władować się w koszty.
3. Najważniejsze- cena :szeroki_usmiech
Podsumowując: jeździłem wcześnie przez 4 lata do warsztatu na Syreny w Warszawie i byłem zadowolony, ale po dzisiejszej wizycie zobaczyłem co to znaczy profesjonalizm i w jaki sposób można zaoszczędzić pieniądze i po tej wizycie jestem SUPER zadowolony!!!!!
dzięki RobertASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mozgiPodsumowując: jeździłem wcześnie przez 4 lata do warsztatu XXX i byłem zadowolonysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
To mój pierwszy post na forum, ale będzie za to od razu pozytywny
Wróciłem właśnie od Roberta z przeglądu mojego nowego nabytku i muszę przyznać, że wybór właśnie tego serwisu był trafny - jest profesjonalnie i sympatycznie - widać że tutaj liczy się indywidualne podejście do klienta, a to jest najważniejsze.
Polecam i pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Byłem u Roberta kilka razy i zawsze wracałem zadowolony 8) . Robert to bardzo sympatyczny człowiek z którym zawsze można porozmawiać (żadnego pyt. nie zbywa).
Za każdym razem jego podejście jest profesjonalne i indywidualne. Widać długie doświadczenie w tym fachu oraz dużą wiedzę na temat Skód.
Polecam wszystkim klubowiczom Warsztat Roberta.* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
byłem już któryś raz z kolei i jak zawsze polecam trochę pogrzebaliśmy w aucie i takie tam, co warte wspomnienia to bez problemu praktycznie z dnia na dzień się umówiłem na wizytę a żeby tego było mało to grubo po południu dopiero mogłem dotrzeć i też nie było problemu
ps. Robert kup wiertarkęO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Kolejna wizyta u Roberta i :yay: jak zwykle temat rozgryziony do końca. :wink: Klima mrozi,niewymieniony rozrząd nie spędza snu z powiek i do tego xeny robią dzień dobry :szeroki_usmiech O cenie usług chyba nie trzeba wspominaćBóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
Komentarz
-
-
Ja też dzisiaj mialem przyjemność odwiedzic Roberta,
szczerze wszystkim polecam,naprawdę fachowe podejscie do tematu,po wyjeździe auto smiga jak szalone i zrobione o wiele więcej niż planowaliśmy.
Robercie dzieki za twoja prace, za mile spedzony czas na sympatycznych rozmowach o wszystkim i o niczym i możesz być pewny,że jeszcze nie raz będę ci przeszkadzał :diabelski_usmiech i odwiedzał nie tylko z czeszką.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Witam,
Miałem okazję trzy dni temu być u Roberta i powiem szczerze takiego podejścia do pracy jeszcze nie widziałem nigdy u żadnego mechanika. Wszystkie tematu przeglądu przerobione jak z jakiejś instrukcji – szczegółowo i dokładnie(ukłony –pełen profesjonalizm). Zdiagnozowano usterki, które już, ze dwa przeglądy nie zostały wykryte(od razu ciszej).
Wycieraczki ruszyły i śmigają.
Dużo cennych informacji na temat użytkowania, na co zwrócić uwagę podczas codziennej eksploatacji oraz co będzie prawdopodobnie do zrobienia przy następnym przeglądzie.
Mega pozytyw
Usługa *****
Fachowość *****
Podejście do klienta *****
Cena *****
Dzięki RobertOctavia II na razie seria 105 :już 136
Komentarz
-
Komentarz